Címlap Termokamera Kft.
Hatékonyabb együttműködés
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
  • Deutsch (DE-CH-AT)

Cégjegyzék

Termokamera Kft.

Térkép (hozzávetőlegesen) Könyves u.64.
5600 Békéscsaba
Magyarország
Békés Megye
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldal
Kapcsolattartó: Trényi Péter
Mobil: 06-20/434-7476

A Termokamera Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t a tulajdonostársammal 2008. szeptemberében azzal a céllal hoztuk létre, hogy az ingatlanok energetikai tanúsító vizsgálatait termo gráfiai eszközökkel el tudjuk végezni, energetikai bizonyítványt állíthassunk ki. A munkánk során megjelenő igényeknek megfelelően először csak tanácsadás, későbbiek során, mint kivitelezők jelentünk meg a megújuló energia piacon. Folyamatos fejlesztés, valamint megfelelő háttér csapat megteremtése után szinte minden kérésnek eleget tudunk tenni a megújuló energia területén belül.

Vállajuk a pályázat írástól, a kivitelezésig a különféle rendszerek telepítését, karbantartását. Bizonyos rendszereknek országos forgalmazói vagyunk. Pl: solyndra fotovoltaikus napelem, e rendszerek forgalmazása során az energia szolgáltatóval való szerződéskötést is mi végezzük.

Emellett vállaljuk jelenlegi és jövőbeni ipari partnereink termelés támogatását minden olyan feladatban, legyen az a karbantartás támogatása, vagy egyéb rendszerek tervezése kivitelezése.


Tag: Igen
  
RSS Feeds

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.