Címlap Prospera Europe Kft.
Hatékonyabb együttműködés
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
  • Deutsch (DE-CH-AT)

Cégjegyzék

Prospera Europe Kft.

Térkép (hozzávetőlegesen) Lehel u. 61.
1135 Budapest
Magyarország
Budapest
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldal
Kapcsolattartó: Takács Gábor
Mobil: 06-70/367-9162

Hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozása új lehetőségeket és kihívásokat tartogat a vállalkozói szektor számára. Az Unió strukturális politikájának célja a közösségi szinttől lényegesen fejletlenebb dél- és közép-európai gazdaságok fejlődésének gyorsítása, a meglévő versenyképességi hátrányok felszámolása. Magyarország, a 2003. decemberében aláírt Közösségi Támogatási Keret című dokumentumban meghatározott feltételek mellett jogosult igénybe venni a közösségi forrásokat, melyek közvetlenül magyar közigazgatási szervek (minisztériumok, Zrt-k, Kht-k, országos hatáskörű szervek) közvetítésével és társfinanszírozásával jutnak el a potenciális pályázói körhöz.

A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításához, így egyre nagyobb szükség van olyan kizárólag sikerdíjas pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához. Ezt a piaci igényt felismerve alapítottuk meg cégünket 2003. júniusában. Célunk a hazai kis- és középvállalkozási szektor technológiai korszerűsítésének támogatása sikeres pályázatokon keresztül.

Jelenleg 12 magasan képzett munkatársunk dolgozik azon, hogy az általunk támogatott vállalkozások színvonalas szolgáltatásainkon keresztül hozzájuthassanak azokhoz a közösségi és állami forrásokhoz, melyekkel fejleszteni tudják technológiájukat. Ennek megfelelően cégünk üzletpolitikájának lényege, hogy csak akkor tekintünk egy munkát elvégezettnek, ha a pályázat sikeres. A pályázat beadásáig és annak elbírálásáig ügyfeleinknek a pályázat dologi költségeit kell megelőlegezniük (cégkivonat, aláírási címpéldány stb.), cégünk fix összegű pályázatírási díjat nem számít fel. Tapasztalataink szerint az összegek lehívásához is nagy szakértelemre és hozzáértésre van szükség, ezért cégünk vállalja, hogy díjmentes tanácsadásban részesíti sikeresen pályázott ügyfelét a beruházás megvalósítása alatt és után is.


Tag: Igen
  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.