Címlap Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft.
Tökéletes összhang
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
  • Deutsch (DE-CH-AT)

Cégjegyzék

Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft.

Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft.
Térkép (hozzávetőlegesen) Békési út 42.
5650 Mezőberény
Magyarország
Békés megye
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldal
Kapcsolattartó: VladárPál, Macho János
Telefon: 06-66/352-316
Mobil: 06-20/960-7435

faba 1A Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft. jogelődje a Fábafém Bt. révén 1993-ban alakult, két magánvállalkozó üzleti partnereit és műszaki eszközeit társítva. Nevét alaptevékenységéből választotta, mivel a fő profil a bútorvasalat gyártása volt. A bútoriparban egyre ismertebbek lettünk, pontos és jó minőségű szállításaink megalapozták sikereinket. Napjainkra azonban a piac adta lehetőségek kihasználásával és a hazai bútoripar meggyengülésével tevékenységi körünk jelentősen kibővült, átalakult.

Fejlesztéseinkben a nagysorozatú fémforgácsolt alkatrészgyártás lehetőségeit igyekeztük megteremteni, ezért több CNC vezérlésű esztergát, megmunkáló központot vásároltunk. Hatására árbevételünk folyamatosan emelkedett, melynek köszönhetően 2011-ben pályázati források bevonásával lehetőségünk nyílt egy új, az eddiginél mindenben korszerűbb telephelyet építtetnünk. Az 1650m2 összalapterületű épületegyütes 2 fő részre osztható egy 1380m2-es üzemcsarnokra valamint a hozzá kapcsolódó kiszolgáló épületre - irodákra, szociális helységekre.

A vállalat a tulajdonosok aktív közreműködésével 50 fő alkalmazottat foglalkoztat. Árbevételünk 2011-ben meghaladta a nettó 500 millió forintot. A társaság eddig minden évben jelentősen növelte termelő kapacitását. De tudjuk, hogy a piac nem méltatja a múltat, ezért további kihívásoknak kell megfelelnünk, ami esetünkben a termelő eszközök további korszerűsítését jelenti. Folyamatos fejlesztésekkel a már megszerzett piaci részesedésünket meg kívánjuk tartani, és új stabil partnereket szerezve növelni.

2001-ben ISO 9001 minősítésünk megtörtént.


Tag: Igen
  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.